Ondergrond voor het werkstuk “Verborgen landschap”, T229, keramiek, door Iet

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Iet

Iet

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Iet wilde voor in haar atelier een perfecte ondergrond hebben om haar haar werkstuk het 'verborgen landschap' te laten zien. Met door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd MDF zwart plaatmateriaal heeft Iet nu een strakke ondergrond. Heb jij ook een strakke zwarte ondergrond voor je kunstwerk of werkstuk hebben? Bekijk dan ter inspiratie naar het project van Iet!

Omschrijving van Iet

Het zwarte MDF is de perfecte ondergrond voor het werkstuk “Verborgen landschap”, T229, keramiek. Het laat het werk extra goed uitkomen. Samen met het werk: ijs, water en klei, waarbij de tegels op zwart MDF zijn bevestigd (in 2018) was het te zien op de WG Kunst Weekend salon, 8 en 9 mei 2022.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het was alleen nodig om de platen ergens op te leggen en aan elkaar te laten sluiten. Er was bijna niets te zien van de naad. De maten zijn zodanig gekozen, dat de keramische werkstukken ruim van elkaar opgesteld konden worden. Voor het andere werk heb ik de keramische elementen op het MDF bevestigd met lijm. De donkere lijnen die tussen de tegels te zien spelen mee in de plattegrond van het dorpje in Friesland

Afmetingen van mijn DIY project

70,0 x 300,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Iet en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 174,38


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken