Uitbreiding van een bestaande tafel met een op maat gemaakt houten blad van Daniel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Daniel

Daniel

DE

Makkelijk

1 minuut

In dit doe-het-zelf-project laat Daniel zien hoe hij het heeft uitgebreid met een op maat gezaagd houten paneel. Lees hieronder meer over zijn ervaringen.

Beschrijving door Daniël

We hebben op het terras een houten tafel staan ​​die de mogelijkheid heeft om uit te breiden. Helaas hadden we maar één verlengplaat, maar de tafel kon nog eens 50 cm verlengd worden. Daarom heb ik een nieuwe plaat besteld

Hoe ik dit project heb gedaan

Ik heb de maximale breedte van de plaat bepaald. Toen bestelde ik het bord, maakte het af en faseerde het. Vervolgens heb ik gaten in de voorkant van de plaat geboord en de pinnen en hulzen erin geplaatst zodat deze in de bestaande structuur passen. Tenslotte heb ik de nieuwe plaat twee keer geverfd zodat deze goed beschermd is tegen stoten en weersinvloeden. Aan het einde heb ik aan de onderkant spanschroeven vastgeschroefd zodat de platen niet uit elkaar konden glijden.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Het blad was 117,0 cm x 53,0 cm x 4,0 cm. De tafel meet uiteindelijk 220,0 cm x 117,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 140,65


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken