Salontafel

Een salontafel brengt de woonkamer samen tot één geheel. De salontafel geeft je de mogelijkheid om gasten te ontvangen doordat je gemakkelijk op een laagdrempelige manier gerecht kunt serveren, spelletjes kunt spelen en nog veel meer. Omdat elke woonkamer anders is, is het soms moeilijk om de juiste salontafel te vinden. Gelukkig is het niet moeilijk om zelf een mooie salontafel te maken, zeker als je hout laat zagen door OPMAATZAGEN.nl! Wij vertellen je graag meer over hoe je zelf gemakkelijk een unieke salontafel kunt maken!

Salontafel maken

De salontafel is vaak het middelpunt van de woonkamer. Daarom is het belangrijk dat de salontafel niet alleen qua uitstraling, maar ook qua grootte perfect past in de ruimte. Door een salontafel op maat te maken heb jij dit proces helemaal zelf in de hand en door ons het hout op maat te laten zagen hoef je zelf niet de handen uit de mouwen te steken en ben je verzekerd van uiterst nauwkeurige kwaliteit. Wij maken het tafelblad van verschillende soorten hout, in verschillende soorten vormen en elke denkbare maat! Het enige wat jij nog hoeft te doen is het tafelblad afwerken en er mooie poten onderzetten. Handig toch? Bekijk eens onze tafelbladen op maat en laat je inspireren.

Ronde of ovale salontafel

Zelf een rond of ovaal tafelblad maken voor je salontafel kan een lastige klus zijn. Zonder professioneel apparatuur kan ronde vormen zagen ontzettend lastig zijn. In onze zagerij hebben wij de apparatuur om perfecte rondingen te zagen, waardoor jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Zo ben jij verzekerd van perfect zaagwerk en dus een ontzettend strakke ronde of ovale salontafel.
 

Industriële salontafel

De industriële stijl is tegenwoordig ontzettend populair. Natuurlijk hout gecombineerd met stoer metaal maakt voor een unieke industriële look. Zo kun je bijvoorbeeld een doe-het-zelf industriële salontafel maken door een tafelblad van timmerpaneel te maken en die op poten van steigerbuizen te plaatsen. Dit is niet alleen heel stoer, maar ook ontzettend stevig.

Hoe ga jij jouw Salontafel maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!