Maatwerk Forbo tafelblad, door Marc-Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marc-Jan

Marc-Jan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Wil jij ook een op maat gemaakte tafel? Bij OPMAATZAGEN.nl ben je op het juiste adres. Bepaal zelf onder andere de vorm, toplaag en heel belangrijk, de gewenste afmeting. De zwarte stalen onderstel heeft Marc-Jan ergens anders laten maken, maar door die combinatie met Forbo, heeft Marc-Jan een strakke moderne tafel in de woonkamer staan!

Omschrijving van Marc-Jan

Ja, wat heb ik gemaakt? Eigenlijk vooral iets moois, vind ik. En het maken is vooral vóór mij gedaan door OPMAATZAGEN.nl. Zelf heb ik het blad aan een stalen onderstel bevestigd waardoor het een mooi geheel is geworden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om te beginnen is een flinke dosis energie en motivatie van belang. Het tafel blad is compleet geleverd dus daar kon ik niet zo veel verkeerd aan doen, behalve dan voorzichtig uitpakken en controleren op beschadigingen. Het stalen onderstel had ik ergens anders laten maken. Het blad is hier op gelegd. Toen heb ik door een drie-punt-meet methode het midden bepaald en afgetekend. Met een korte boor heb ik voldoende gaatjes voor geboord. Daarna met schroeven het tafelblad aan het onderstel bevestigd! En toen was er koffie!!

Afmetingen van mijn DIY project

De tafel is rond 150,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken