Thuiswinkel Waarborg

Maatwerk Forbo tafelblad, door Marc-Jan

Maatwerk Forbo tafelblad, door Marc-Jan
Maatwerk Forbo tafelblad, door Marc-Jan
Maatwerk Forbo tafelblad, door Marc-Jan
Maatwerk Forbo tafelblad, door Marc-Jan

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Wil jij ook een op maat gemaakte tafel? Bij OPMAATZAGEN.nl ben je op het juiste adres. Bepaal zelf onder andere de vorm, toplaag en heel belangrijk, de gewenste afmeting. De zwarte stalen onderstel heeft Marc-Jan ergens anders laten maken, maar door die combinatie met Forbo, heeft Marc-Jan een strakke moderne tafel in de woonkamer staan!

Omschrijving van Marc-Jan

Ja, wat heb ik gemaakt? Eigenlijk vooral iets moois, vind ik. En het maken is vooral vóór mij gedaan door OPMAATZAGEN.nl. Zelf heb ik het blad aan een stalen onderstel bevestigd waardoor het een mooi geheel is geworden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Om te beginnen is een flinke dosis energie en motivatie van belang. Het tafel blad is compleet geleverd dus daar kon ik niet zo veel verkeerd aan doen, behalve dan voorzichtig uitpakken en controleren op beschadigingen. Het stalen onderstel had ik ergens anders laten maken. Het blad is hier op gelegd. Toen heb ik door een drie-punt-meet methode het midden bepaald en afgetekend. Met een korte boor heb ik voldoende gaatjes voor geboord. Daarna met schroeven het tafelblad aan het onderstel bevestigd! En toen was er koffie!!

Afmetingen van mijn DIY project

De tafel is rond 150,0 cm.

Mijn kluservaring

Erg blij met de tafel. Blij met de service en het resultaat.

Geen resultaten gevonden