Zolderkast van Underlayment Fins Vuren

12 augustus 2019
Ruimte Studeerkamer Zolderkamer
Wonen Binnen
Klusniveau
Prijs 119,39
Schuine kast en knieschot van Underlayment Fins Vuren gemaakt met zwarte heng scharnieren en zwarte handgrepen. Meeste vooraf ingemeten en besteld. Paar delen moeten bijschaven omdat de vloer niet helemaal egaal is. Om het af te maken heb ik nog magneet snappers achter de deurtjes geplaatst zodat deze dicht blijven. Ik heb gekozen voor Underlayment Fins Vuren omdat het scheelt in de afwerking en het een mooie kleur is die robuust en stoer overkomt. Daarnaast is het makkelijk verwerkbaar. Uiteindelijk een vloer gekozen die erbij past. Voor de zwarte schroeven heb ik snelbouw schroeven gepakt met kruiskop. Ik heb nog geen slotbouten erin verwerkt, hierover twijfel ik nog.
Winkelwagen inhoud