Een bar van multiplex bij de keuken van Hanneke

1 minuut
Like deze post!

Hanneke heeft een keuken die met een half muurtje gescheiden is van de woonkamer. Een perfecte plek om een leuk barretje aan te maken! Dit heeft ze gedaan met berken multiplex. Meer hierover lees je in deze blog!

Ga direct naar:

De bar van Hanneke

“Ik heb een bar aan de bestaande keuken gemaakt van Multiplex Berken. Ik heb de rand verdikt door er een lat tegenaan te zetten, ook van multiplex. Deze heb ik door OPMAATZAGEN.nl in verstek laten zagen zodat het mooi aan elkaar zou passen!”

Handig Hanneke! Zo’n barretje zorgt ervoor dat en ruimte waar je normaal gesproken niet zo veel mee kunt alsnog gebruikt kan worden!

Werken met berken (multiplex)

De bar van Hanneke is gemaakt Multiplex Berken. Multiplex bestaat verschillende laagjes massief, in dit geval laagjes berkenhout, die kruislings met elkaar zijn verlijmd. Hierdoor is het een erg sterk en vlak plaatmateriaal. Ideaal dus voor een tafelblad of in dit geval een bar! Omdat het materiaal gemaakt is van hout is een goede behandeling nog wel nodig. Dit kun je doen door het materiaal eerst goed te gronden en daarna te verven.

Bekijk Multiplex Berken in de webshop

Het eindresultaat

Samen met de metalen poot die Hanneke heeft gebruikt is het barretje helemaal af. Het sluit zo goed aan op de keuken dat je niet meer kunt zien dat het er eerst niet bij zat! Wil jij ook zo’n toffe klus in jouw huis starten? Begin dan bij OPMAATZAGEN.nl! Wij hebben het plaatmateriaal wat jij nodig hebt en zagen het ook voor je op maat! Neem eens een kijkje in ons assortiment en ontdek de mogelijkheden!

Bestel het plaatmateriaal voor jouw klus!
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>