Ophangstang in geprimerd MDF, van Philippe

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Philippr

Philippr

FR

Makkelijk

2 minuten

In dit project laat Philippe zien hoe hij zelf een prachtige bar in zijn keuken installeerde. Het is een eenvoudig klusje en dankzij het op maat gezaagde MDF, inclusief afgeronde hoeken, was het in een mum van tijd klaar! Lees hieronder hoe Philippe de bar maakte.

Beschrijving van Philippe

Hallo, In P-J vind je de foto's van mijn barproject dat ik zojuist tussen de keuken en de woonkamer heb geïnstalleerd. Ik heb bij OPMAATZAGEN.nl een gegronde 30 mm MDF-plaat besteld met twee afgeronde hoeken en rondingen aan de boven- en onderkant. De productie van het paneel is perfect en past zich tot op de millimeter aan aan de locatie. Ik moet de schroeven nog verbergen voordat ik de bovenzijde schilder. Ik denk erover om het houten ganggedeelte te verlaten en te vernissen. Dit zorgt voor een mooi kleuraccent dat harmonieert met de bevestigingsbeugels en het werkblad.

Hoe ik dit project heb afgerond

Het installeren van de bar was heel eenvoudig. Ik heb eerst drie beukenhouten beugels (300 x 200), enkele pluggen en schroeven aangeschaft. Voor de installatie hoefde ik alleen maar een boormachine, een waterpas, een hamer en een schroevendraaier te gebruiken. Om het makkelijker te maken hebben we de installatie met twee personen gedaan, maar het had ook door één persoon gedaan kunnen worden. Het was in ieder geval een eenvoudig klusje dat iedereen kon doen. De installatie kostte ons minder dan twee uur, zonder haast, inclusief de tijd om het gereedschap schoon te maken en op te bergen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

157,5 x 43,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Philippr en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 62,58


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken