Praktische keuken uitbreiding: een bartafel op maat maken, door Tommy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tommy

Tommy

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Onder ons zelfgemaakte wijnrek op een muur van 1.20 mtr breed, was er ruimte om een barblad te monteren. Om enigszins extra ruimte te creëren, is deze verlengd en een hoek erin gezaagd.

Hierdoor ontstaat een 'zwevend' deel dat extra afzetruimte in de keuken creëert.

Een bartafel op maat zelf maken

Na ontvangst het blad meteen aan beide zijden, met een dag ertussen, in de whitewash olie gezet (merk: Woood). De olie welke we ook voor onze eettafel gebruikt hebben. Dit goed geschuurd en een uur laten drogen, daarna goed ingewreven en afgenomen.

Na 24 uur te hebben laten drogen, het blad gaan monteren met 3 gegalvaniseerde beugels (25,0x40,0 cm) met draadbouten en rvs barpoot (110,0 cm) onder het blad. Dit is een precisiewerk, dus een waterpas is geen overbodige luxe.

Na montage het geheel afgemaakt met 2 barkrukken. Proost!

Een bar op maat

150,0 x 46,0 x 60,0 cm
Dikte 26 mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken