Zelfgemaakte bar voor in de tuin van OSB, door Joris en Warre

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Joris

Joris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Op deze pagina delen Joris en Warre hun ervaring met het maken van een zelfgemaakte tuinbar van OSB. Ze geven handige stappen en tips voor dit leuke project. Met hun DIY-aanpak hebben ze een gezellige en functionele tuinbar gecreëerd, perfect om te genieten van de zomerse dagen. Volg hun stappen en maak je eigen tuinbar van OSB voor een ontspannende buitenruimte.

Omschrijving van Joris en Warre

We maakten een mobiele bar voor in de tuin gemaakt uit een metalen frame en OSB3 platen die we later nog zullen schilderen. Het metalen frame hadden we gekregen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bestaande platen opgemeten en makkelijk online ingegeven in de tool van OPMAATZAGEN.nl. De platen werden netjes en op korte tijd op maat geleverd met het restmateriaal eveneens meegeleverd. En dit voor een goeie prijs. We gebruikten iets dikkere platen voor de werkbladen en de dunnere van 12 mm voor de bekleding van de bar. Het voordeel van deze bij OPMAATZAGEN.nl te bestellen is dat je zelf niet moet zagen en alle zaagsnedes zeker netjes zijn. We hoefden maar enkele platen aan de echte situatie aan te passen.

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 x 210,0 x 200,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 409,29


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken