Thuiswinkel Waarborg

Bartafel voor raam van Timmerpaneel Grenen

Bartafel voor raam van Timmerpaneel Grenen
Bartafel voor raam van Timmerpaneel Grenen
Bartafel voor raam van Timmerpaneel Grenen
Bartafel voor raam van Timmerpaneel Grenen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Op de plek van de oude keuken hebben we een barblad op maat voor het raam gemaakt, zodat we hier kunnen werken, lezen, ontbijten of tekenen met een leuk uitzicht op de voortuin :). Wellicht dat we hem later nog in een kleurtje lakken, maar voor nu vinden we de natuurlijke houtnerf erg mooi!
We zijn heel blij met het eindresultaat en zitten hier super vaak!

Hoe heb je tafel gemaakt?

De plank hebben we op de volledige breedte maat van de woonkamer besteld en in de juiste diepte, zodat je er nog makkelijk met je benen onder past wanneer je op een barkruk zit. Vervolgens hebben we de hoeken van de vensterbank opgemeten en uitgetekend en met een decoupeerzaag eruit gezaagd. Daarnaast de rand aan de voorkant nog licht afgeschuurd om splinters te voorkomen. Het blad steunt bij het kozijn op de oude vensterbank en aan de zijkanten op twee houten dragers.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn: 301,0 x 45,0 x 2,8 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Wij zijn super blij met de service van OPMAATZAGEN.nl! De site is makkelijk in gebruik en overzichtelijk en daarnaast zijn de opties voor levering ook uitgebreid. Alles was op de afgesproken tijd in huis en de chauffeur belde vooraf, waardoor je niet voor niets een hele dag thuis hoeft zitten te wachten.
We zijn al over ons volgende project aan het nadenken en gaan dan vast weer hier de bestelling plaatsen!

Geen resultaten gevonden