Bartafel voor raam van Timmerpaneel Grenen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Diane

Diane

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Op de plek van de oude keuken hebben we een barblad op maat voor het raam gemaakt, zodat we hier kunnen werken, lezen, ontbijten of tekenen met een leuk uitzicht op de voortuin :). Wellicht dat we hem later nog in een kleurtje lakken, maar voor nu vinden we de natuurlijke houtnerf erg mooi!
We zijn heel blij met het eindresultaat en zitten hier super vaak!

Hoe heb je tafel gemaakt?

De plank hebben we op de volledige breedte maat van de woonkamer besteld en in de juiste diepte, zodat je er nog makkelijk met je benen onder past wanneer je op een barkruk zit. Vervolgens hebben we de hoeken van de vensterbank opgemeten en uitgetekend en met een decoupeerzaag eruit gezaagd. Daarnaast de rand aan de voorkant nog licht afgeschuurd om splinters te voorkomen. Het blad steunt bij het kozijn op de oude vensterbank en aan de zijkanten op twee houten dragers.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn: 301,0 x 45,0 x 2,8 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Diane en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 183,89


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken