Een bar met wijnkoeler zelf op maat gemaakt voor in de keuken, door Rudy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rudy

Rudy

NL

Makkelijk

2 minuten

Soms kom je er na een tijd achter dat je ruimte mist in je keuken. En dat je graag een wijnkoeler zou willen. Hoe leuk is het dan om dit project zelf aan te pakken met online besteld gezaagd plaatmateriaal. Rudy ging aan de slag en maakte een prachtige en praktische bar met wijnkoeler. Goed passend bij de rest van zijn bestaande keuken!

Omschrijving van Rudy

Wij hebben met aantal platen zwart vochtwerend MDF en een 40mm dik vuren blad, een bar in onze keuken gemaakt. Hierbij ook de ruimte voor een wijnkoelkast. Deze is over de radiator heen geplaatst

Hoe ik dit project gemaakt heb

Hout op maat besteld en vervolgens deze met hoekijzers in elkaar gezet en deze vast aan de muur gemaakt. Het vak van de wijnkoeler is rondom gemaakt van 18mm vochtwerend zwart MDF, aan de rechterkant heb ik twee platen 18mm op elkaar gezet voor iets meer stevigheid en uitstraling. Blad op maat laten zagen en enkel twee openingen gemaakt voor een stopcontact en rooster tbv radiator. Als laatst alles in mat zwart geverd, net zoals de keuken zelf.

Afmetingen van mijn DIY project

Ik heb heb blad op 170,0 cm breed besteld, dit heb ik uiteindelijk ook gebruikt. Maten zijn zoals (simpele) tekening (10cm breder), enkel rechts dubbele plaat MDF gebruikt

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rudy en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 472,85


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken