Vakkenkast op maat van MDF, door Sebastiaan

1 minuut
Like deze post!

Sebastiaan heeft een bijzondere vakkenkast van MDF Blank ontworpen, bekijk hier het resultaat!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Blank

De maatwerk vakkenkast van Sebastiaan is een geweldig voorbeeld van waarom een kast op maat zo handig is. Je ziet aan de indeling die hij heeft gemaakt dat elk vakje, elk klepje en elke lade een doel heeft. Er is zelfs een vak wat buiten de rest van de kast staat! Sebastiaan heeft ervoor gekozen om de kast te laten maken van MDF Blank. Dit materiaal is heel gemakkelijk te bewerken en, na een goede grondbeurt, gemakkelijk te schilderen in je favoriete kleur! Wil je ook een unieke kast in huis? Ontwerp dan snel jouw vakkenkast en bestel hem via onze maatwerkconfigurators!

Bestel ook een maatwerk vakkenkast!

Bestel de kast van Sebastiaan!

Zie jij de kast van Sebastiaan ook wel in jouw kamer staan? Dan kun je hem ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>