Maatwerk meubel van MDF Blank, door Thijs

1 minuut
Like deze post!

Thijs heeft wel een heel opvallend ontwerp gemaakt voor zijn meubel! Lees hier verder.

Ga direct naar:

Maatwerk meubel van MDF Blank

Het ontwerp wat Thijs voor zijn meubel van MDF Blank heeft gemaakt is erg opvallend. Qua ontwerp heeft het veel weg van een bureau, maar het heeft de diepte van een gemiddelde vakkenkast! We zijn benieuwd hoe je het gaat toepassen Thijs! Wil je ook een meubel helemaal naar eigen ontwerp? Dat kan! Met onze meubelconfigurators bestel je eenvoudig een kast naar eigen ontwerp in verschillende houtsoorten!

Bestel een maatwerk meubel!

Soft-close lades

Thijs heeft gebruik gemaakt van een soft-close lade in zijn ontwerp. De lades zijn zo ontworpen dat ze niet hard dicht kunnen schuiven. Vlak voordat de lade dichtvalt remt de lade af en gaat hij langzaam dicht. Scheelt een hoop herrie en voorkomt schade!

Bestel het meubel van Thijs!

Wil jij net zo’n opvallend meubel als Thijs? Dan kun je het meubel dat hij heeft ontworpen zelf ook bestellen! Het meubel komt dan in dezelfde afmetingen. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar vakkenkasten, TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw meubel en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>