Imposante vakkenkast, ontworpen door Maarten

1 minuut
Like deze post!

Maarten heeft een vakkenkast op maat van MDF Lakdraag ontworpen, lees hier meer over zijn kast en hoe je hem kan bestellen!

Ga direct naar:

Maatwerk vakkenkast van MDF Lakdraag

 

Maarten heeft een kast op maat van MDF Lakdraag ontworpen en op maat laten zagen door ons. In deze grote kast is er genoeg ruimte om niet alleen spullen, maar óók een tv weg te werken. Doordat de kast is gemaakt van MDF Lakdraag kan Maarten hem in zijn favoriete kleur aflakken. Zo zet je in een wip een prachtige kast in elkaar die helemaal past in jouw interieur!

Bestel een maatwerk vakkenkast!

Bestel de kast van Maarten!

Wil jij ook zo’n imposante kast van MDF Lakdraag? Dan kun je het ontwerp ook zelf bestellen! De kast komt dan in dezelfde afmetingen als die van Maarten. Bekijk ook onze meubelcollectie voor ons complete aanbod aan kasten. Je vindt daar naast vakkenkasten ook TV-meubels, schuifdeurkasten, inloopkasten en nog veel meer. Heb je zelf een geweldige idee voor een kast? Ontwerp dan jouw kast en bestel hem via onze handige maatwerkconfigurators!

Bestel deze kast!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op
Meer artikelen met dit label
Filter op houtsoort
>