Grote vakkenkast en roomdivider op maat, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hans

Hans

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Samenvatting

Als je slim met de ruimte om wilt gaan is een roomdivider vaak een goed idee. Zo combineer je opbergruimte, een grote TV-nis in het geval van Hans, en een verborgen werkplek in een. Een kast op maat is dan de oplossing. In dit project laat Hans zien hoe hij het heeft aangepakt. Het fraaie spuitwerk maakt het geheel af.

Omschrijving van Hans

Ik heb een roomdivider gemaakt. Deze staat in de woonkamer. Aan de voorzijde is de TV gemonteerd, en zijn er opbergmogelijkheden. Aan de achterzijde is een ruimte, waardoor er een (onzichtbare) werkplek achter de roomdivider gerealiseerd kon worden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een tekening van een roomdivider gemaakt, en deze opgestuurd. Hierna heeft Roald een voorstel gemaakt en dat hebben we doorgenomen. Omdat de achterzijde ook een zichtzijde is, hebben we samen naar een oplossing moeten zoeken om de roomdivider te realiseren. Dat was niet meteen eenvoudig, maar door de goede ideeën en meedenken van Roald, kwamen we eruit. De roomdivider is uiteindelijk in zwart MDF afgeleverd. Ik zou hem zelf schilderen, maar ik heb hem uiteindelijk toch laten spuiten (antraciet, Sikkens Sn 02.28)

Afmetingen van mijn DIY project

250,0 cm Lengte
240,0 cm Hoogte
50,0 cm Diepte

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken