Grote vakkenkast en roomdivider op maat, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Hans

Hans

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Samenvatting

Als je slim met de ruimte om wilt gaan is een roomdivider vaak een goed idee. Zo combineer je opbergruimte, een grote TV-nis in het geval van Hans, en een verborgen werkplek in een. Een kast op maat is dan de oplossing. In dit project laat Hans zien hoe hij het heeft aangepakt. Het fraaie spuitwerk maakt het geheel af.

Omschrijving van Hans

Ik heb een roomdivider gemaakt. Deze staat in de woonkamer. Aan de voorzijde is de TV gemonteerd, en zijn er opbergmogelijkheden. Aan de achterzijde is een ruimte, waardoor er een (onzichtbare) werkplek achter de roomdivider gerealiseerd kon worden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een tekening van een roomdivider gemaakt, en deze opgestuurd. Hierna heeft Roald een voorstel gemaakt en dat hebben we doorgenomen. Omdat de achterzijde ook een zichtzijde is, hebben we samen naar een oplossing moeten zoeken om de roomdivider te realiseren. Dat was niet meteen eenvoudig, maar door de goede ideeën en meedenken van Roald, kwamen we eruit. De roomdivider is uiteindelijk in zwart MDF afgeleverd. Ik zou hem zelf schilderen, maar ik heb hem uiteindelijk toch laten spuiten (antraciet, Sikkens Sn 02.28)

Afmetingen van mijn DIY project

250,0 cm Lengte
240,0 cm Hoogte
50,0 cm Diepte

Hoe nu verder?

Het STULPR vakkenkasten concept hebben wij doorontwikkeld naar een sneller te produceren en goedkopere vakkenkastenlijn: TOSIZE Furniture.

Alle gebruikte materialen

Maatwerk vakkenkast MDF Zwart V313

Configureer dit model in onze nieuwe 3D configurator.