Op maat gemaakte vakkenkast met ledverlichting, door Joyce

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Marcel

Marcel

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Joyce

Voor onze eetkamer hebben wij een vakkenkast samengesteld van gegrond MDF bij OPMAATZAGEN.nl. De kast is over de gehele breedte van de kamer gezet en is daarmee 4 meter lang. In de kast hebben we spotjes gemaakt en om de kast heen hebben we een MDF-omlijsting gemaakt. Uiteindelijk hebben we de kast mat wit gelakt. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Ondanks dat de kast rustig van kleur is, is het namelijk een echte eyecatcher in de ruimte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voordat we de kast in elkaar hebben gezet, hebben we houten latten op de wand gemaakt, zodat we later een MDF-omlijsting rond de kast konden vastmaken. Daarna hebben we de vakkenkast volgens de bijgeleverde bouwtekening in elkaar gezet. De planken waar spotjes in moesten komen, hebben we voor montage voorzien van uitsparingen voor de spotjes d.m.v. een gatenzaag. Voor de sleuf waar de bedrading door loopt hebben we gebruik gemaakt van een slangenboor. Uiteindelijk hebben we de kast en de omlijsting afgekit en daarna (4 keer) voorzien van een mat witte laklaag.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte: 382,0 cm, Hoogte: 241,0 cm en Diepte: 47,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.813,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken