Zelf ontworpen TOSIZE Furniture Vakkenkast, door Pascale

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Pascale

Pascale

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Pascale

Wegens beperkte ruimte naast de tv en een wirwar van bedrading van het internet, zocht ik een oplossing compact, maar 1 geheel. De onderkast hadden we al en is bekleed met houten latjes. Daarop via OPMAATZAGEN.nll een kast van 80,0 cm op 182,0 cm. Deze sluit perfect aan op ons bestand onderkast. Deze kon ik niet verplaatsen, jaren was het een doorn in ons oog maar metOPMAATZAGEN.nlwerd ons probleem opgelost.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Via de site kan je elk plankje op millimeters zetten, wat maakt dat het project, maatwerk wordt voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Meten, invoeren op de site en je droomproject wordt op jouw maat gemaakt.panelen netjes gerangschikt en het in elkaar zetten was kinderspel. Op het laatste een mooie zwarte krijtverf erop en alles komt volledig samen. Voordeel van een mdf vakkenkast, kleurtje beu, eventjes de verfrol, andere accessoires en terug een nieuwe kast.

Afmetingen van mijn DIY-project

Breedte: 80,0 cm Hoogte: 182,0 cm Diepte: 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 583,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken