Maatwerk bedrijfskantine met bar en kastenwand, door Vanalleshout

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Vanalleshout

Vanalleshout

NL

Uitdagend

3 minuten

Ontdek de transformatie van de kantine door Vanalleshout

Ben jij toe aan een inspirerende werkplek waar je kunt ontspannen en tegelijkertijd geïnspireerd raakt? Kijk dan eens naar dit bijzondere project: een bedrijfskantine die een metamorfose heeft ondergaan dankzij de creatieve inspanningen van Jonny. Door maatwerk in de vorm van een strakke barombouw en een unieke kastenwand is een dynamische en uitnodigende ruimte ontstaan.

De opbouw van het project

De kantine, het hart van elk bedrijf waar medewerkers samenkomen, heeft een totale make-over gekregen met een centrale bar en een opvallende kastenwand die de ruimte een eigentijdse uitstraling geeft. De barombouw, voorzien van zwarte, verticale lamellen, contrasteert sterk met het warme hout van het barblad. En laten we de kastenwand niet vergeten, waarin levendig groen mos gecombineerd met sfeervolle verlichting voor een verbluffend effect zorgt. Dit maatwerk is mede mogelijk gemaakt door OPMAATZAGEN.nl, waar het hout precies op maat gezaagd werd voor dit project. Dankzij hun expertise past elke plank, elk paneel feilloos in het geheel.

Een unieke kastenwand als eyecatcher

Het unieke element van dit project, de kastenwand, is werkelijk een kunstwerk. Niet alleen functioneel als opbergruimte, maar ook als een levendige groene muur die leven brengt in de kantine. Het mos, gecombineerd met strategisch geplaatste verlichting, transformeert de muur tot een natuurlijke blikvanger. Dit is meer dan een opslagplek; het is een statement van stijl en natuurlijke schoonheid.

Waarom maatwerk in de kantine een meerwaarde is

De keuze voor maatwerk in deze kantine heeft meerdere voordelen. Allereerst zorgt maatwerk ervoor dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt. Het stelt je in staat om de indeling geheel naar eigen inzicht en behoefte in te vullen. Niet te vergeten de grote mate van materiaalkeuze en kleurenschema: van het levendige groen van het mos tot het robuuste zwarte MDF van de barombouw. Dit alles geeft een persoonlijke touch aan een ruimte waar iedereen zich thuis voelt. Bovendien blijft het door zelf te klussen binnen een realistisch budget.

De stijl van de bedrijfskantine

De vernieuwde kantine straalt een moderne en natuurlijke stijl uit. De combinatie van natuurlijke elementen met strak design resulteert in een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook rust en creativiteit bevordert. Jonny heeft een omgeving gecreëerd waar werknemers graag tijd doorbrengen en dat is precies de kracht van een goed doordacht interieurontwerp.

MDF Blank: de voordelen

Het in dit project gebruikte MDF Blank van 38 mm dik is een bewuste keuze geweest. MDF staat bekend om zijn veelzijdigheid en het gladde oppervlak dat gemakkelijk te bewerken en te schilderen is. Deze kwaliteiten maken het tot een ideale kandidaat voor zowel de stijlvolle barombouw als de robuuste planken in de kastenwand. Duurzaamheid, een elegante uitstraling en de capaciteit om een eigen kleur te geven, zijn slechts enkele voordelen van dit materiaal.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Vanalleshout en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 302,93


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken