Maatwerk vakkenkast voor in een nis, door Tahnee

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Tahnee

Tahnee

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving van Tahnee

We zijn recent verhuisd naar onze kluswoning. Nu de grote klussen achter de rug zijn, was het tijd voor de inrichting. We hebben een nisje waar precies een mooie kast in past, dus die hebben we op maat laten maken bij OPMAATZAGEN.nl Ik zocht iets waar zowel de tv in zou passen, als iets wat is sfeervol kan maken voor het zitgedeelte. De kast heeft zowel vakken als kastjes. We hebben hem besteld in MDF en geschilderd in de kleur van de muur (urban taupe Flexa), zodat het een mooi geheel zou worden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We hebben eerst de kast in elkaar gezet volgens de handleiding, wat makkelijk ging. Je hebt hier wel echt 2 personen voor nodig in verband met hoogte, handelingen en gewicht van de kast. Hij moest nog geverfd worden, en er moest een gat achter de tv voor het snoer. Hij is na het in elkaar zetten dus pas op zijn plek gezet. 

Afmetingen van mijn DIY-project

De kast is 250,0 cm hoog, en 180,0 cm breed. Zo past hij precies in de nis in onze woonkamer.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.027,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken