Zelf ontworpen moderne vakkenkast en wijnrek, door Evy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Evy

Evy

NL

Makkelijk

2 minuten

Creatief met hout: een eigen vakkenkast en wijnrek

Zoek je inspiratie voor een DIY-project dat zowel functioneel als stijlvol is? Laat je dan inspireren door het project van Evy, die met de precisie en het vakmanschap van OPMAATZAGEN.nl haar eigen vakkenkast en wijnrek heeft gerealiseerd. Met een persoonlijke touch geeft Evy's kast een unieke draai aan haar interieur.

Op maat gemaakt

De basis van dit project is hout dat op maat is gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, wat zorgt voor een professioneel resultaat, zelfs als je thuis aan de slag gaat. Door het zelf te schilderen kon Evy haar eigen eigen kleur kiezen, wat resulteert in een diepgroene, bijna zwartachtige kleur die contrasteert met haar lichte houten vloer.

De opbouw van het project

Het project begint met een stevige constructie, slim ingedeelde schappen en vakken die voldoende ruimte bieden voor zowel opbergruimte als het tentoonstellen van accessoires. Het toegevoegde wijnrek is niet alleen praktisch, maar versterkt ook het gevoel van luxe. 

Thuis in de woonkamer

Evy heeft haar vakkenkast en wijnrek een centrale plek gegeven in haar woonkamer, waar het dubbel dient als stijlvol meubelstuk en opbergoplossing. 

Waarom zelf maken?

De keuze om zelf een vakkenkast en wijnrek te maken, geeft niet alleen voldoening, het biedt je ook de flexibiliteit om de afmetingen en materialen volledig naar eigen hand te zetten. Het werken met OPMAATZAGEN.nll zorgt ervoor dat de materialen passen, en de keuze voor zelf schilderen maakt het mogelijk om je eigen stijl volledig door te voeren. Bovendien kan je door zelf te klussen aanzienlijk besparen op budget, en dat zonder aan kwaliteit in te boeten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.687,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken