Trap renovatie met MDF Lakdraag, door Stijn

14 februari 2020
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Prijs
107,64

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb de open zoldertrap gesloten met op maat gezaagde stootborden en 1 zijpaneel. Dankzij de op maat gezaagde MDF lakdraag van OPMAATZAGEN.nl heb ik snel en efficiënt de klus kunnen klaren. De trap renovatie werd een stuk makkelijker; de panelen waren zeer nauwkeurig op maat gezaagd. Dit heeft mij veel tijd bespaard. De panelen waren tevens gegrond dus ook bij het afwerken van de trap was ik sneller klaar doordat ik de panelen niet meer in de grondverf heb hoeven zetten. De kopse kanten van de panelen heb ik afgewerkt met houtvulmiddel zodat ik deze ook strak heb kunnen afwerken en verven.

Ervaring
Kortom hartstikke tevreden met de aankoop en het eindresultaat van de trap renovatie.

Dit project is gerealiseerd door: Stijn

Winkelwagen inhoud