Trap renovatie met MDF Lakdraag, door Stijn

23 september 2019
Ruimte Trap en slaapkamer
Wonen Binnen
Klusniveau
Prijs 107,64
Ik heb de open zoldertrap gesloten met op maat gezaagde stootborden en 1 zijpaneel. Dankzij de op maat gezaagde [omz_product_url]MDF lakdraag[/omz_product_url] van OPMAATZAGEN.nl heb ik snel en efficiënt de klus kunnen klaren. De trap renovatie werd een stuk makkelijker; de panelen waren zeer nauwkeurig op maat gezaagd. Dit heeft mij veel tijd bespaard. De panelen waren tevens gegrond dus ook bij het afwerken van de trap was ik sneller klaar doordat ik de panelen niet meer in de grondverf heb hoeven zetten. De kopse kanten van de panelen heb ik afgewerkt met houtvulmiddel zodat ik deze ook strak heb kunnen afwerken en verven. Ervaring Kortom hartstikke tevreden met de aankoop en het eindresultaat van de trap renovatie.

Dit project is gerealiseerd door: Stijn

Winkelwagen inhoud