Traphekje op maat van multiplex interieur populier en steigerbuis, door David

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

David

David

NL

Makkelijk

1 minuut

In dit project laat David zie hoe hij een praktisch en goed uitziend traphekje op maat heeft gemaakt. Om er voor te zorgen dat zijn kinderen niet per ongeluk van de trap af gaan is hij zelf aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn!

Omschrijving van David

Een simpel op maat gemaakt traphekje van multiplex interieur populier en steigerbuis boven aan moderne open trap om de doorgang voor onze kinderen te versperren langs de glazen ballustrade.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Door het maken van een frame van steigerbuis aan de verhoogde kant is het hoogteverschil overbrugt en is er voor gezorgd dat een scharnier gemonteerd kon worden. De multiplex interieur populier plaat is perfect op maat geleverd en er zijn enkel ogen in geboord om de scharnieren in op te hangen, de randen mooi gefreesd met een bovenfrees en vervolgens een kleine verdikking gemaakt aan de kant waar het slot moest komen tussen de plaat en de glazen ballustrade. Al met al een situatie waar een gebruikelijk traphekje niet mooi is en niet past, maar waar wij nu een veilige oplossing hebben met mooie uitstraling.

Afmetingen van mijn DIY project

90,0 x 60,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van David en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 532,74


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken