Zelf een open trap dichtmaken met MDF gegrond panelen op maat, door Jacob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jacob

Jacob

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jacob

Prachtige planken op maat gezaagd. De installatie was daardoor best wel gemakkelijk. Ik hoefde alleen nog de scheve kanten te zagen en de rechte planken waren er zelfs in een keer op te monteren. Ik heb voor de montage gekozen door montagelijm aan de bovenkant en 6-7 schroeven aan de voorkant aan de trede vast. De kopse kanten 2x gegrond, Daarna alles afgekit. de schilder mag te trap mooi aflakken ter zijner tijd. Al met al een leuk project.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Door de planken op maat te bestellen. Thuis in mijn schuur nog verstekken gezaagd daarna trede ingemeten en de andere verstek gezaagd. Planken stuk voor stuk voorgeboord en daarna verzinkt met boortje. Bovenkanten heb ik gelijmd met montage kit en de voorkanten zijn geschroefd met schroeven welke ik ook online heb meebesteld. Schroefgaten zijn gevuld met licht gewicht vulmiddel en daarna goed geschuurd net als de kopse kanten van het hout. Naden gekit met dezelfde montage kit. Deze is overschilderbaar dus dat werkt helemaal super.

Afmetingen van mijn DIY project

Verschillend per tree

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jacob en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 134,12


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken