Een open trap naar zolder dichtmaken met gezaagde MDF panelen, door Matthijs

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Matthijs

Matthijs

NL

Makkelijk

1 minuut

Met een open trap naar zolder kan je veel warmte in huis verliezen. Het dichtmaken van een open trap is daarom een slim en duurzaam project. Met dit idee ging Matthiijs aan de slag. Hij bestelde op maat gezaagde MDF 12mm panelen om de traptredes zelf eenvoudig dicht te maken. 

Omschrijving van Matthijs

Door de open trap naar zolder verloor ik heel veel warmte naar zolder. Nu ik deze heb dicht gemaakt en merk ik dit terug in de energiekosten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Iedere trede op de millimeter nauwkeurig kunnen opmeten en ingevoerd op de site. Elke trede kan je makkelijk een kenmerk geven zodat je weet om welke trede het gaat. Ik heb de planken aan de onderkant laten afronden voor een mooie afwerking. De tredes zijn perfect op maat afgeleverd. Door de goede verpakking tijdens het vervoeren zijn ze onbeschadigd aangekomen. Schroeven aan de onderkant zijn recht in de trede vast gezet. De schroeven aan de bovenzijde zijn schuin ingeboord voor een goede en stevige afwerking.

Afmetingen van mijn DIY project

18,0 x 125,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Matthijs en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 151,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken