Zelf een open trap naar zolder dichtmaken met gezaagd gegrond MDF, door Kees

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kees

Kees

NL

Makkelijk

1 minuut

Veel huizen hebben een zolder en vaak is de trap ernaar toe open. Om onder andere energie te besparen kiezen veel mensen ervoor om deze trap naar zolder dicht te maken. In dit project laat Kees zien hoe hij deze klus heeft aangepakt met online besteld gezaagd MDF gegrond. 

Omschrijving van Kees

We zijn bezig met het opfrissen van gang en overloop en omdat we ook energie willen besparen vonden we het een goed idee om de open trap naar zolder dicht te maken. We hebben in de webshop de planken op de juiste breedte en iets langere lengte besteld.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst het oude behang en de vloerbedekking van de trap verwijderd en alles geschuurd en kaal gemaakt. De online bestelde MDF planken zelf in verstek op de juiste lengte gezaagd en vervolgens met schroeven en lijmkit gemonteerd tegen de traptreden aan. Daarna afgekit, geplamuurd, geschilderd en daarna de treden ook nog voorzien van nieuwe overzet-treden. De muren behangen met glasvlies en ook geschilderd. Ik ben trots op het eindresultaat. Klaar is Kees!

Afmetingen van mijn DIY project

N.v.t.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kees en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 131,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken