Zelf een open trap met bocht dicht maken met multiplex op maat, door Erwin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Erwin

Erwin

NL

Gemiddeld

1 minuut

Een open trap geeft vaak een rommelig gezicht, zeker als er spullen achterstaan. De trap aan de achterzijde dichtmaken is een goede oplossing voor het netjes afwerken. Door ervoor te kiezen om gezaagde panelen online te bestellen kan je direct aan de slag. Zo is het dichtmaken van je trap een relatief eenvoudig DIY project!

Omschrijving van Erwin

Heb de open trap dicht gemaakt. Nu komt er nog een kozijn met deur voor. Onder de trap staat altijd rommel en nu is het netjes weggewerkt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Als eerst stap heb ik alle treden opgemeten, dit is een klusje waar je goed de tijd voor moet nemen, want niks is zo vervelend als het niet past. Daarna op de site heel gemakkelijk de maten in kunnen voeren en bestellen. Bij ontvangst staat er keurig op elke plank voor welke trede deze is en de maat. Dit is heel makkelijk, want dan gaat het altijd goed. Planken met lijm en schroeven vast gezet en wordt later nog geverfd, wat ook weer makkelijk gaat, want de planken worden in grondverf geleverd (is een keuze).

Afmetingen van mijn DIY project

Trap met 15 treden en 2 bochten erin.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Erwin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 168,13


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken