Energie besparen door open trap naar zolder zelf dicht te maken met MDF op maat, door Ciska

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Cisca

Cisca

NL

Makkelijk

1 minuut

Ciska heeft haar open trap naar zolder zelf dicht gemaakt. Dit gaat haar energie besparen Hiervoor heeft ze MDF gegrond panelen op maat besteld. Bij het dichtmaken van een trap met hout op maat is het belangrijk om eerst goed te meten. De panelen kunnen eenvoudig online op maat besteld wordenn. Een dichte trap, naar bijvoorbeeld zolder, helpt in het besparen van energie.

Omschrijving van Ciska

In verband met oplopende energieprijzen, hebben we de open trap naar de 2e etage (zolder) dichtgemaakt. De warmte van het huis had voorheen vrij spel naar de zolder. (extra kosten!)

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij het plannen van de klus, kregen we een tip van een andere klant. We hebben een toepasbaar materiaal uitgezocht, hebben we de openingen tussen de treden goed opgemeten en in de webshop besteld. De internet site werkt goed en is erg duidelijk. We hebben de plaatjes conform bestelling gekregen. Daarna konden de bestelde MDF plaatjes dus vrijwel zonder aanpassing op de trap gemonteerd worden. Hopelijk gaat dit in de gasrekening schelen op termijn.

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse maten welke per traptrede verschillen. 

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Cisca en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 112,25


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken