• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Levering in België

Bestellingen in België worden tussen de 3-7 werkdagen geleverd. Kleine orders kunnen al vanaf 3 dagen geleverd worden. Bekijk alle details over de verzendkosten en categoriën hier .

Voorkeur afleverdag:
Bij grote en middelgrote orders kun je geen voorkeursdatum aangeven, deze leveren we tussen 5 en 10 werkdagen. De bezorging voor deze orders is op afspraak. Er wordt contact met je opgenomen door een van onze bezorgersservices voor het afspreken van het definitieve levermoment. Het verpakken van het bestelde materiaal doen wij heel zorgvuldig, zodat de kans op beschadiging tijdens transport minimaal is!

Betaalmogelijkheden voor Belgen:
Je kunt veilig en snel betalen op de onderstaande manieren:

Bancontact - (gratis)
Als je betaalt met Bancontact, dan gebruik je internetbankieren via jouw bank. De meeste bekende banken zijn aangesloten bij Bancontact en maken het mogelijk om deze dienst te gebruiken om de betaling te doen. Het is een van de meest gebruikte vormen van betalen op internet in België.

Creditcard - (gratis)
Betalen met een creditcard van MasterCard of Visa is ook mogelijk. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, wordt je bestelling voorbereid en verstuurd wanneer gereed. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. Betaal je via creditcard dan heb je alle gegevens nodig die op de kaart vermeld staan: het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC code. Als je dat hebt ingesteld kan het ook zo zijn dat je een wachtwoord moet invullen. De gegevens van jouw MasterCard worden door ons veilig verwerkt.

PayPal - (gratis)
PayPal is een online betaalrekening die is gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt ook je bankgegevens koppelen aan je PayPal-rekening. Geld wat op een PayPal-rekening staat kun je gebruiken voor een online aankoop of storten op je bankrekening.

Apple Pay - gratis
Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple. Betaal gemakkelijk door je bank te koppelen aan je Apple wallet op je iPhone en betaal binnen enkele klikken.

Vooruitbetaling - (gratis)
Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt naar OPMAATZAGEN.nl. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, beginnen we met het voorbereiden van je order.

Vooruitbetaling is mogelijk bij bedragen vanaf € 10.000,- Ons rekeningnummer is: NL90 KNAB 0255 6014 33 t.n.v. OPMAATZAGEN BV

Overige
Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Dat is écht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-