Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Bestelling wijzigen

Het kan natuurlijk zijn dat je een bestelling hebt geplaatst en opeens bedenkt dat je nog iets bent vergeten, een afmeting verkeerd hebt ingevoerd of dat je toch liever een ander product had gewild. Je kan je bestelling wijzigen tot het moment dat we het hebben ingekocht of wanneer we het in productie hebben genomen. Of je je bestelling moet annuleren, of op on hold moet plaatsen hangt af van de wijziging en het type transporteur. Lees hieronder wat je moet doen in welke situatie:

 

> Afmetingen van een of meerdere item(s) binnen een lopende bestelling wijzigen

Controleer via dit formulier of je bestelling al in productie is en geef direct de gewenste wijzigingen door.

 

> Het materiaal of dikte wijzigen van bepaalde item(s)

De dikte en de houtsoort kunnen we na het plaatsen van een bestelling niet meer wijzigen. Wil je dit toch wijzigen? Dan vragen we je de huidige bestelling te annuleren en een nieuwe bestelling te plaatsen. Controleer via dit formulier of je je bestelling nog kunt annuleren, en stuur eenvoudig een annuleringsverzoek in. Let op! Het bedrag wordt binnen enkele werkdagen retour gestort.

 

> Extra item(s) toevoegen aan je bestelling

Dit kan enkel wanneer je bestelling met de koeriersdienst verzonden wordt. Wordt jouw bestelling per pakketpost verstuurd of wil je deze afhalen? Dan kunnen we deze niet samenvoegen. In dat geval vragen we je een nieuwe bestelling te plaatsen. Wordt er een verwerkingsbijdrage berekend? Geef dan via het opmerkingenformulier aan dat er nog een andere bestelling in productie is, wanneer deze nog niet verwerkt is zullen we de verwerkingsbijdrage retour storten.

Wordt jouw bestelling met onze koeriersdienst van de Hoef geleverd? Controleer allereerst de of je huidige bestelling nog niet in productie is. Dit kan via dit formulier Is het nog mogelijk je bestelling te wijzigen? Dan vragen we je het volgende te doen:

  1. Stuur het formulier in om je huidige bestelling in de wacht te zetten
  2. Plaats vervolgens een nieuwe bestelling inclusief de gewenste levermethode en mogelijke verwerkingsbijdrage. Laat in het opmerkingenveld in de laatste stap voordat je gaat afrekenen weten dat deze samengevoegd moet worden met je huidige order. Geef hierbij duidelijk het ordernummer van je huidige bestelling aan.
  3. Doordat je een opmerking achterlaat krijgen wij een seintje. We zullen het verzoek beoordelen en wanneer mogelijk beide orders samenvoegen. De (te veel) betaalde verwerkingsbijdrage en/of verzendkosten worden gecrediteerd. 

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij