Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Ons assortiment

Wij helpen je graag bij je volgende (DIY) project met ons assortiment. Ben jij op zoek naar op maat gezaagd plaatmateriaal, een vakkenkast, legplank of een ander project? Wij helpen je graag bij het op maat zagen van de verschillende onderdelen, want wij geloven: Iedereen kan klussen, jij óók.

 

Onze zagerij

In onze webshop hebben we het bestellen van hout- en plaatmateriaal makkelijk gemaakt. Je voert eenvoudig de gewenste afmetingen, vorm en afwerking in, en onze winkelwagen berekent wat je nodig hebt aan plaatmateriaal. En we beloven: Jij krijgt altijd de beste prijs. Je kiest namelijk zelf of je bestelling uit één en dezelfde plaat of een veelvoud hiervan wilt halen, of dat je gebruik wilt maken van onze voorraad. Mochten we een stuk in onze voorraad opgeslagen hebben die beter past bij jouw gewenste afmetingen? Dan kunnen we die ook voor je reserveren. Benieuwd hoe dat werkt? Lees er hier meer over.

DIY inspiratie en slimme configuratoren

Vind jij het lastig te starten aan jouw project? Wij geloven dat iedereen kan klussen (met een beetje hulp). Daarom hebben wij verschillende concepten ontwikkeld waarbij wij jou helpen jouw project voor te breiden.

Keuzehulp

In ons assortiment vind je verschillende producten die jou kunnen helpen bij jouw volgende project. Zo leveren en zagen wij meer dan 1000+ houtsoorten voor je op maat, en daar houdt het niet op; naast hout vind je ook kunststof panelen in onze webshop. Door dit grote assortiment kan het wat overweldigend zijn om de juiste keuze te maken. Geloof ons wanneer we zeggen: met hout- en plaatmateriaal kan je geen foute keuze maken. Hieronder hebben we enkele methodes ontwikkeld om het je makkelijker te maken, maar voor elke klus geldt:

  • Bepaal de uitstraling die je wilt
  • Bepaal de afmetingen
  • Bepaal de dikte

Heb je een klein budget? Dan zit je altijd goed met MDF waarna je deze eenvoudig af kunt werken met jouw gewenste kleur. Is jouw budget ruimer? Ga dan aan de slag met de filters op onze webshop en kies jouw favoriet. Of laat je inspireren door een van onderstaande opties:

Laat je inspireren door anderen

Wij zijn enthousiast over klussen en dat delen we graag, samen met anderen die dit ook zijn. Wij hebben een blog boordevol DIY inspiratie projecten. Op deze pagina's vind je foto's van het eindresultaat, tips hoe ze dat project hebben gemaakt en een complete zaaglijst ter inspiratie. Zo kan jij deze basis gebruiken voor jouw volgende project. Via de filters kom je uit bij het project van jouw dromen. 

Slim bestellen met een (3D) configuratoren

Onze plaatmaterialen configurator werkt eenvoudig, je kiest een paneel en geeft de gewenste specificaties door. Ben jij op zoek naar een (vakken)kast op maat? Dan kan jij helemaal eenvoudig en snel aan de slag door jouw ontwerp in onze 3D configurator in te voeren. Op die manier hoef je zelf géén zaaglijst in te voeren, het voorbereiden doen wij voor je, jij hoeft de kast enkel nog in elkaar te zetten. 

Kortom: zo lang het op maat gezaagd kan worden, gaan wij voor je aan de slag. Klik snel door naar een van de volgende secties om aan de slag te gaan: