Bestelling annuleren

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Heb je het verkeerde materiaal besteld of wens je toch een ander product? Annuleren is enkel mogelijk wanneer de order nog niet in productie is genomen. Controleer via dit formulier of je je bestelling nog kunt annuleren, en stuur eenvoudig een annuleringsverzoek in.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Annuleren is enkel mogelijk wanneer de order nog niet in productie is genomen. Geef de annulering door via ons contactformulier. Wij zullen dan zo snel spoedig mogelijk beoordelen of je bestelling al is verwerkt en of wijzigen nog mogelijk is. Vergeet hierbij niet het ordernummer te vermelden!

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding. 

Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Mocht het zo zijn dat de waarde van de producten is verminderd (bijvoorbeeld door beschadiging of het ontbreken van onderdelen), dan krijg je deze waarde niet door ons terugbetaald. Voor het terugbetalen gebruiken wij het bij ons bekende rekeningnummer.