Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

B2B

Ontdek onze innovatieve wereld van maatwerk: Snelle resultaten, geleverd met vakmanschap!

Bij OPMAATZAGEN.nl begrijpen we dat de zakelijke markt hoge eisen stelt aan precisie en efficiëntie. Daarom hebben we geïnvesteerd in een modern machinepark dat volledig geautomatiseerd aangestuurd wordt, waardoor jij jouw maatwerk snel en met precisie ontvangt. Ontdek hoe onze geavanceerde technologie en vakkundigheid een meerwaarde kunnen bieden voor jouw bedrijf.

Waarom OPMAATZAGEN.nl?

 1. State-of-the-Art machines: Ons machinepark omvat automatisch aangestuurde zaag- en CNC-machines, boormachines en andere geavanceerde apparatuur. Hiermee verzekeren we niet alleen snelheid, maar vooral precisie in elk detail van het maatwerk.

 2. Veelzijdigheid in materialen: Naast de 1500+ verschillende houtsoorten die we online aanbieden, zijn wij bekend in de houtwereld en kunnen we elk materiaal inkopen voor jouw volgende project.

 3. Efficiëntie in productie: Onze geautomatiseerde systemen zorgen voor een naadloze en efficiënte productie, waardoor we in staat zijn om op grote schaal te leveren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

 4. Maatwerk op maat: Elk onderdeel van ons machinepark is afgestemd op het leveren van maatwerk. Dit stelt ons in staat om aan de unieke specificaties van jouw projecten te voldoen.

 5. Snelheid zonder compromis: Onze geavanceerde machines zorgen niet alleen voor precisie, maar ook voor snelheid. Zo kunnen we strakke deadlines halen zonder in te leveren op kwaliteit.

 6. Toegewijd vakmanschap: Achter elke machine staat een team van ervaren vakmensen. Ons toegewijde team zet zich in om jouw projecten met zorg en expertise te realiseren.

Start direct met bestellen 

Samenwerken met een houtzagerij

Wanneer je kiest voor OPMAATZAGEN.nl, kies je voor een partner die begrijpt dat jouw zakelijke succes afhankelijk is van nauwkeurigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Grote aantallen of herhaalbestellingen

Je plaatst je bestelling eenvoudig via de webshop. Heb jij een geregistreerd bedrijf? Dan krijg jij 5% korting wanneer je een zakelijk account registreert. Grote aantallen of herhaalbestellingen doe je eenvoudig zelf via een zakelijk account. Dat scheelt tijd waardoor jij jouw bestelling snel in huis hebt. 

Kan jouw aanvraag niet geplaatst worden via onze webshop? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan zowel telefonisch als per mail. Bij het aanmaken van een zakelijk account wordt ons zakelijke telefoonnummer me je gedeeld. Uitzonderingen zijn bijvoorbeeld:

 • 10 tot 500 keer dezelfde op maat gemaakt meubels op basis van een zaagspecificatie
 • 200 panelen frezen volgens tekening
 • Nauwkeurig zagen van een veelvoud van dezelfde panelen die precies uit een plaat passen
 • Produceren van halffabricaat
 • Prototype in productie nemen

Externe productielocatie

Loopt het bedrijf tegen de (productie)kaders van succes aan en is er behoefte aan meer capaciteit? Door onze geautomatiseerde productiefabriek kunnen wij snel schakelen als externe productielocatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons een mail met jouw uitdaging, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Bekijk het assortiment 

 

Diverse vormen en afwerkingen op maatProfessioneel op maat gezaagdRuim assortiment aan hout, plaatmateriaal en kunststofTot op de millimeter nauwkeurig met speciale afwerkingen