• Gratis op maat gezaagd
 • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Kortingscodes en lopende acties

Wij geven doorgaans geen korting weg via derden. De enige kortingcodes welke uitgegeven worden, zijn door onszelf uitgegeven. Wanneer wij lopende acties hebben kan je de actievoorwaarden hieronder terug vinden. Hoe je aan deze kortingscodes kunt komen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op onze socials 'https://www.instagram.com/opmaatzagen.nl' not found. of 'https://www.facebook.com/opmaatzagen' not found.. Zo blijf op de hoogte van al onze acties! 

 

10% STULPR tafelbladen op maat korting

 • De kortingsactie is geldig tot en met 28 februari 2021.
 • Kortingscode is STULPR10INTRO, deze korting wordt niet automatisch verrekend.
 • De korting wordt verrekend wanneer de code ingevoerd wordt in de laatste stap voordat je gaat betalen, dit dient de klant zelf te moeten invoeren.
 • Deze actie is niet van toepassing op toeslagen en op verzendkosten.
 • De korting is niet geldig met terugwerkende kracht en niet inwisselbaar voor contant geld.
 • De actie geldt enkel in de Nederlandse webshop: OPMAATZAGEN.nl.
 • OPMAATZAGEN.nl behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op OPMAATZAGEN.nl.
 • Druk- en zetfouten voorbehouden.

 

Algemene voorwaarden STULPR win actie

 1. Deelname aan acties is kosteloos.
 2. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de prijsvraag/winactie.
 3. Deelname vindt plaats wanneer je op OPMAATZAGEN.nl/STULPR social media hebt gereageerd of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld.
  1. Eenmalige deelname per persoon.
  2. Deelname aan acties is vrij voor personen vanaf 18 jaar of ouder. Deelnemers tot 18 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de winactie.
 4. Medewerkers van OPMAATZAGEN.nl/STULPR zijn uitgesloten van deelname aan acties.
 5. De looptijd van acties en het moment van bekendmaking van de winnaar(s) wordt altijd vermeld in de social media post of op het in te vullen formulier.
 6. OPMAATZAGEN.nl/STULPR is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten. Druk- en zetfouten voorbehouden.
 7. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland en België.
 8. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
 9. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de prijsvraag. OPMAATZAGEN.nl/STULPR mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld (zie privacyverklaring).
 10. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunt u gebruik maken van het contactformulier. Vermeld daarbij altijd de naam van de winactie. OPMAATZAGEN.nl/STULPR zal zo spoedig mogelijk reageren.

 

Winnaar

 1. De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
 2. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. Indien er een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.
 3. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt of reageerd op bericht van OPMAATZAGEN.nl/STULPR, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen. 
 4. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is OPMAATZAGEN.nl/STULPR gerechtigd een andere winnaar te kiezen.
 5. OPMAATZAGEN.nl/STULPR kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/haar identiteit en een geldige inschrijving op het door de deelnemer opgegeven woon-of verblijfadres.
 6. OPMAATZAGEN.nl/STULPR is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 7. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 8. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

 

Veelgestelde vragen

Kan ik korting krijgen?

We strooien doorgaans niet met korting. Heb je een groot aantal van dezelfde stuks met een totale orderwaarde boven de 1000,-? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Deze korting geldt alleen op ons hout en plaatmateriaal.

Bekijk alle veelgestelde vragen