Retourzending

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

We produceren alle hout en plaatmaterialen speciaal voor jou op maat. Om deze reden kan het hout- en plaatmateriaal helaas niet retour gezonden worden. In dat geval adviseren we je een nieuwe bestelling te plaatsen. Is een item beschadigd tijdens transport? Lees hier wat je kan doen. Wil je andere items uit onze webshop retour sturen? Lees hieronder voor meer uitleg over ons retourproces:

Maatwerk plaatmateriaal

Helaas kunnen we onbeschadigd plaatmateriaal niet retour nemen. We hebben het speciaal voor je op maat gezaagd waardoor het recht op retour komt te vervallen.

Accessoires

Accessoires kan en mag je zonder opgaaf van reden retour sturen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, vragen we je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het formulier voor herroeping, maar bent dit niet verplicht. Je bent zelf aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk terug, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourmelding. 

Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd. Mocht het zo zijn dat de waarde van de producten is verminderd (bijvoorbeeld door beschadiging of het ontbreken van onderdelen), dan krijg je deze waarde niet door ons terugbetaald. Voor het terugbetalen gebruiken wij het bij ons bekende rekeningnummer.

Onze maatwerk producten, speciaal voor jou gemaakt, kunnen helaas niet retour!