Apparaat ondersteuning

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Maak gebruik van de laatste update van je browser
Er zijn veel internetbrowsers waarmee je onze website kunt bekijken; we zijn graag voor veel mensen bereikbaar. Van de meestgebruikte browsers controleren we regelmatig of de website goed verschijnt op het scherm en of alles optimaal werkt.

Om je goed van dienst te kunnen zijn is het belangrijk de updates van je browser bij te houden. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat websites niet geheel naar verwachting werken. Dit geldt ook voor OPMAATZAGEN.nl. Om je goed van dienst te kunnen zijn vragen wij daarom je browser te updaten wanneer er een update beschikbaar is.

 

Verouderde versie van je browser?

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken. We raden je aan om over te schakelen naar een nieuwere versie. Overstappen naar een andere browser kan natuurlijk ook. Download eenvoudig de nieuwste versie van je favoriete browser; de meestgebruikte zijn:

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Dat is vervelend. We helpen je graag verder!

  1. Wanneer je via je smartphone onze website bezoekt, kan het nuttig zijn om te checken of je niet door je databundel heen bent. Hierdoor kan je verbinding zo traag worden, dat sommige sites niet laden. Is dit niet het geval? Dan gaat er bij ons iets fout. Verwijder je cookies, leeg je cache of plaats jouw bestelling in een andere browser of met een ander apparaat.

  2. Nog steeds geen succes? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We helpen je zo snel mogelijk!

Dit kan meerdere redenen hebben:

  • De kortingscode is niet zichtbaar in je winkelwagen
    Kopieer je kortingscode uit de mail die je van ons hebt ontvangen en voeg deze toe in de check-out. Als het goed is zou de kortingscode nu moeten werken!

  • De kortingscode is verlopen
    Dat is vervelend! Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier.