Hout en plaatmateriaal

Houtsoorten

We hebben een uitgebreid assortiment aan hout en plaatmateriaal beschikbaar. Informatie over dit onderwerp hebben we hier verzameld.
Lees meer

Vormen en mogelijkheden

Bestel eenvoudig materiaal in de vorm die je nodig hebt. Zo hoef je zelf alleen nog maar te focussen op het monteren en afwerken. Lees hier alles over de mogelijke vormen!
Lees meer

Beschikbare afwerkingen

Ga voor perfectie en laat je randen afwerken. Hoe wil jij je randafwerking verzorgd hebben? In verstek of met afgeronde of afgeschuinde rand? Lees hier alles over de afwerkingen die mogelijk zijn!
Lees meer

Sample bestellen

We begrijpen heel goed dat je het materiaal eerst wilt voelen en de structuur wilt beoordelen. Klik verder om alles te lezen over het bestellen van een sample!
Lees meer

Minimale en maximale afmetingen

Bestel hout- en plaatmateriaal in de gewenste afmetingen. Lees hier alles over de minimale en maximale plaat afmetingen!
Lees meer

Minimale stukprijs

Komt het totaal van de winkelwagen hoger uit? Dat kan doordat we een minimale stukprijs hanteren. In deze sectie leggen we hier meer over uit.
Lees meer

Product niet beschikbaar

Heb je een vraag over onze mogelijkheden of de voorraad van ons assortiment? Wij leveren veel, maar niet alles. Lees hier of we je verder kunnen helpen met jouw zoektocht.
Lees meer

Normeringen, certificeringen en markeringen

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Benieuwd of jouw gewenste houtsoort voldoet aan een specifiek certificaat of keurmerk? Lees hier meer!
Lees meer

Verwerkingsvoorschriften

Voor een gedeelte van het assortiment is het belangrijk rekening te houden met de verwerkingsvoorschriften. Zo weet je zeker dat je lang plezier hebt van het plaatmateriaal!
Lees meer

Merken

We leveren verschillende soorten merken. Ben jij op zoek naar een specifiek merk? Bekijk hier of we het leveren en wat de alternatieven zijn.
Lees meer