• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Hout & plaatmateriaal

Onder de koppen "Hout " en "Hout en Plaatmateriaal " kun je alle soorten hout en plaatmateriaal vinden die wij in ons assortiment hebben. Ook hebben wij veel accessoires in ons assortiment, die je kunt meebestellen voor het maken van jouw klus. Tijdens het bestelproces kun je jouw gewenste vorm en afwerking heel gemakkelijk invullen en zie je direct de prijs! Alle materialen zagen we gratis op maat. Maak gebruik van onze handige zaaglijst om jouw bestelling compleet te maken.

Wij hebben een uitgebreid assortiment en van iedere houtsoort voldoende op voorraad. Met onze computergestuurde formaatzagen, zagen wij jouw gewenste materiaal tot op de millimeter nauwkeurig. Ben je op zoek naar iets dat we nog niet in ons assortiment hebben? Neem dan contact met ons op. We gaan ons best doen om de artikelen voor je te bestellen!

Bij ons neem je geen hele platen af. Je bestelt en betaalt alleen de oppervlakte van het materiaal dat je nodig hebt! Dat is écht handig, want zo hoef je geen rekening te houden met reststukken die uit een plaat overblijven. Laat ons die klus maar opknappen! Zo kun je zelf alle aandacht aan jouw klus geven.

Ga je een groot project maken? Ook dan kunnen wij je helpen met het op maat zagen van de materialen! Je kunt ons eenvoudig jouw ontwerp toesturen, we maken dan een voorstel op maat. Bekijk meer informatie over de grote projecten .