Advies en hulp bij het bestellen

Om je goed te kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten hebben we zo veel mogelijk informatie over onze producten vermeld in de productspecificaties. Hierdoor weet je precies welk materiaal geschikt is voor jouw klus. Lees hieronder meer of bekijk de productspecificaties van ons assortiment hout en plaatmateriaal!

Het juiste materiaal kiezen voor jouw klus is niet altijd gemakkelijk, daarom helpen we je graag op weg! Ga naar onze categoriepagina en filter eenvoudig, zodat jouw gewenste materiaal tevoorschijn komt. 

Op zoek naar klusadvies?
We inspireren je graag en helpen je graag verder met je klus door jou van professioneel zaagwerk te voorzien. We werken dagelijks aan de webshop om je online zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Zo kun je gemakkelijk onze zaaglijst downloaden en invullen en staan er tips op ons klusblog voor het monteren van diverse meubels. Wij helpen je graag wanneer je het lastig vindt om onze product configurator te gebruiken, echter vragen we wel om zelf de zaaglijst samen te stellen.

Lukt het niet om jouw vorm of afwerking aan te geven? Lees hier meer

Veelgestelde vragen

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw bestelling. Ons advies is om de materialen, afmetingen en afwerkingen altijd goed te controleren voordat je overgaat tot bestellen. Zo weet je zeker dat alles klopt.