Advies en hulp bij het bestellen

Ga snel door naar de sectie van jouw voorkeur:

Meer over onze service

We helpen je graag

Om je goed te kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten hebben we zo veel mogelijk informatie over onze producten vermeld in de productspecificaties. Hierdoor weet je precies welk materiaal geschikt is voor jouw klus. Lees hieronder meer of bekijk de productspecificaties van ons assortiment hout en plaatmateriaal!

Het juiste materiaal kiezen voor jouw klus is niet altijd gemakkelijk, daarom helpen we je graag op weg! Ga naar onze categoriepagina en filter eenvoudig, zodat jouw gewenste materiaal tevoorschijn komt. 

Wilt u advies over uw project?
Wij inspireren u graag en helpen u bij uw werk door u professioneel gezaagd materiaal aan te bieden. Wij werken elke dag aan onze webshop om u online het beste advies te geven. Op onze DIY pagina vind je inspiratie, DIY verhalen van anderen, DIY tips en nog veel meer!

Lukt het niet om jouw vorm of afwerking aan te geven? Lees hier meer

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw bestelling. Ons advies is om de materialen, afmetingen en afwerkingen altijd goed te controleren voordat je overgaat tot bestellen. Zo weet je zeker dat alles klopt.

Bij diverse plaatmaterialen is er een houtnerf te zien. De tekening van de houtnerf loopt altijd in de lengterichting. Bij het zagen van de plaat houden wij aan dat de lengtemaat ook de lengterichting van de houtnerf is. Let dus goed op bij het invullen van de maten, zodat de vlammen van de houtnerf allemaal in de juiste richting doorlopen!

Start met bestellen