• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Advies en hulp bij bestellen van op maat gezaagd hout en plaatmateriaal

Om je goed te kunnen helpen bij het kiezen van de juiste producten hebben we zo veel mogelijk informatie over onze producten vermeld in de productspecificaties. Hierdoor weet je precies welk materiaal geschikt is voor jouw klus. Lees hieronder meer of bekijk de productspecificaties van ons assortiment hout en plaatmateriaal!

Het juiste materiaal kiezen voor jouw klus is niet altijd gemakkelijk, daarom helpen we je graag op weg! Ga naar onze categoriepagina en filter eenvoudig, zodat jouw gewenste materiaal tevoorschijn komt. 

Op zoek naar klusadvies?
We inspireren je graag en helpen je graag verder met je klus door jou van professioneel zaagwerk te voorzien. We werken dagelijks aan de webshop om je online zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Zo kun je gemakkelijk onze zaaglijst downloaden en invullen en staan er tips op ons klusblog voor het monteren van diverse meubels. Wij helpen je graag wanneer je het lastig vindt om onze product configurator te gebruiken, echter vragen we wel om zelf de zaaglijst samen te stellen.

Lukt het niet om jouw vorm of afwerking aan te geven? Lees hier meer.

Veelgestelde vragen

Controleren jullie de bestelling ook?

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw bestelling. Ons advies is om de materialen, afmetingen en afwerkingen altijd goed te controleren voordat je overgaat tot bestellen. Zo weet je zeker dat alles klopt.

Geven jullie ook klusadvies?

We geven niet direct klusadvies, maar we werken eraan om je online zo goed mogelijk te adviseren waardoor je zelf je klus kunt realiseren. Op onze Doe het zelf pagina vind je inspiratie, klusverhalen van anderen, klustips en nog veel meer!

Hoe bestel ik hout of plaatmateriaal met een afwerking?

Dat doe je bij het product zelf. Wanneer je de afmetingen hebt ingevoerd kun je heel eenvoudig in de stap ‘afwerkingen’ per zijde aangeven welke afwerking je wilt. Zelfs combinaties zijn mogelijk!

Loop je vast? Bekijk hier hoe je stap voor stap een op maat gezaagd item toegevoegd aan je winkelwagen.

Kan ik een offerte aanvragen?

Onze webshop is onze offertetool, de prijzen worden live berekend. Je kan gemakkelijk alle plaatmaterialen en afmetingen zelf invoeren in de productconfigurator. Lees hier hoe onze product configurator werkt.

Heb jij een groot project en veel verschillende afmetingen nodig? Vraag eenvoudig een offerte aan via onze handige zaaglijst:

  1. Bekijk ons assortiment en beslis vooraf welke houtsoorten, diktes, maten en afwerkingen jij nodig hebt om je project te laten slagen.

  2. Download vervolgens onze zaaglijst downloaden. Hier noteer je precies wat je nodig hebt!

  3. Nadat je alles hebt ingevuld en gecontroleerd, sla je de zaaglijst op.

  4. Ga daarna naar ons contactformulier en vul de gevraagde gegevens in.

  5. Voeg de zaaglijst toe aan het contactformulier, door onderaan de pagina het bestand te uploaden.

  6. Wanneer je alles hebt ingevuld klik je op versturen!

We streven ernaar om op werkdagen binnen 2 werkdagen werkdag na je aanvraag een offerte toe te sturen.

 

Hoe bestel ik plaatmateriaal met een nerf?

Bij diverse plaatmaterialen is er een houtnerf te zien. De tekening van de houtnerf loopt altijd in de lengterichting. Bij het zagen van de plaat houden wij aan dat de lengtemaat ook de lengterichting van de houtnerf is. Let dus goed op bij het invullen van de maten, zodat de vlammen van de houtnerf allemaal in de juiste richting doorlopen!

Start met bestellen

Hoe kan ik het gewicht van een plaat berekenen?

Het gewicht van het hout en plaatmateriaal per m2 staat aangegeven in de productspecificaties. Bekijk alle hout en plaatmaterialen en bereken snel het gewicht van jouw plaat!

Bekijk ons assortiment

Hoe bestel ik hout of plaatmateriaal in een specifieke vorm?

Dit is heel eenvoudig! Tijdens het bestellen wordt gevraagd in welke vorm je het plaatmateriaal nodig hebt. Klik de juiste vorm aan en vul daarna de bijbehorende afmetingen in.

Start met bestellen

Hoe bestel ik een sample van hout of plaatmateriaal?

Je bestelt een sample heel eenvoudig door bij de houtsoort zelf op de pagina, bovenaan het bestelproces, te klikken op ‘bestel een sample’.

Bekijk alle hout- en plaatmaterialen

Bekijk alle veelgestelde vragen