Zelfgemaakte zaag- en freestafel op wielen, door Jochem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jochem

Jochem

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Jochem heeft voor in zijn werkplaats/garage een handige zaag- en freestafel op maat gemaakt en deze op rolbare wieltjes geplaatst. Praktisch want zo kan Jochem zijn cirkelzaag gemakkelijk en snel overal mee naartoe rijden. Zo heeft hij zijn gereedschap altijd dichtbij. Door voor duurzaam en sterk multiplex berken te kiezen, biedt de tafel langdurig plezier. Ideaal voor al zijn toekomstige DIY projecten. Wat een goed idee Jochem!

Omschrijving van Jochem

Mijn werkplaats is niet zo heel groot en staat al behoorlijk vol met andere meubels. De cirkelzaag staat daarom vaak in de weg. Ik heb een tafeltje gemaakt op wielen, waardoor ik het makkelijk kan verplaatsen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Zoals altijd eerst een ontwerp gemaakt in Fusion360. Als materiaal ook deze keer weer voor Multiplex Berken 18mm gekozen, vanwege de stevigheid. Omdat ik wilde dat de geleider van de zaag ook gebruikt kon worden voor de frees, moest het blad waar de freesmachine in hangt exact even diep zijn als dat van de zaagmachine, dit was ingewikkeld maar was goed gelukt, tot het hout van het blad een beetje begon te werken en de geleider niet meer werkte. Uiteindelijk is de kast behoorlijk groot geworden en heb ik besloten om er twee losse dingen van te maken. Het uiteindelijke product is dus alleen de zaagtafelkast.

Afmetingen van mijn DIY project

70,0 cm breed, 61,0 cm diep, 96,0 cm hoog.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jochem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 826,33


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken