Project flightrecorder zelf maken, door Albert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Albert

Albert

NL

Makkelijk

1 minuut

MDF is multi-inzetbaar; van wandplank tot kastenwand en van keukenfrontje tot flightrecorder. Geen officiële flightrecorder natuurlijk! Albert maakte dit om een project op zijn werk mee te introduceren en hij bestelde het materiaal direct op maat bij OPMAATZAGEN.nl.

Omschrijving van Albert

De opdracht was: bouw een flightrecorder, zoals die in een vliegtuig gebruikt wordt. De zogenaamde black box. Dit ging om de presentatie van een groot landelijk project om scholen meer vertrouwd te maken met de iPad van Apple. De opdracht voor een groot aantal leerlingen wordt: neem een filmpje op met de iPad met als onderwerp ‘zwaartekracht’. In deze namaak-flightrecorder wordt een pakket met allerlei materialen voor deze opdracht bezorgd en gepresenteerd op de deelnemende scholen.

Ook aan de slag met MDF? Bestel het materiaal hier!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Afmetingen van mijn DIY project

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Albert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 49,40


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken