Zelfgemaakte fotodoos voor evenementen, van Thomas

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thomas

Thomas

DE

Gemiddeld

2 minuten

In dit doe-het-zelf-project laat Thomas zien hoe hij zijn eigen fotodoos maakte van populierenmultiplex. Een praktisch materiaal omdat het licht is en daardoor gemakkelijk te vervoeren! Lees hieronder hoe Thomas dit originele project aanpakte.

Beschrijving door Thomas

Het idee was om een ​​fotobox te plannen en deze vervolgens zo te bouwen dat de gebruiker de fotobox eenvoudig en zonder enige specialistische kennis kan bedienen. De procedure is relatief eenvoudig: tik gewoon op de aanraakmonitor om te starten. Er verschijnt dan een timer van 5 seconden voordat de camera scherpstelt en een foto maakt. De foto's worden allemaal digitaal opgeslagen op de pc. Als de klant de foto meteen wil laten afdrukken, volstaat een klik op het scherm waarna de printer de foto binnen 10 seconden in laboratoriumkwaliteit afdrukt.

Hoe ik dit project heb gedaan

  • Stap 1: De fotodoos werd gepland in een 3D-programma op de pc en de afmetingen werden zo geconfigureerd dat alle componenten ruimte in de doos hadden.
  • Stap 2: De platen werden besteld tot het uiteindelijke formaat, daarna moesten de uitsparingen voor de monitor, flitser, camera, ventilator en printer worden gefreesd.
  • Stap 3: De carrosserie werd gemonteerd, geverfd en bedekt met aluminium beugels om te beschermen tegen schade. Om te allen tijde toegang te hebben tot de componenten binnenin, werd aan de achterkant een deur met potscharnieren bevestigd.
  • Stap 4: Alle componenten werden in de behuizing geïnstalleerd en de verbindingskabels werden dienovereenkomstig gelegd. /li>
  • Stap 5: De fotobox werd aan een aluminium balk bevestigd om de juiste hoogte van de camera te garanderen.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

De buitenafmetingen van de fotodoos zelf zijn 50,0 x 60,0 x 40,0 cm (B/H/D). De hoogte inclusief voet bedraagt ​​160,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thomas en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 122,78


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken