DIY grenen TV-meubel makeover: een stijlvolle upgrade, door Pascal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pascal

Pascal

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Het ontstaan van een uniek tv-meubel

Wil je je woonkamer opfrissen zonder al te veel uit te geven? Kijk dan eens naar dit inspirerende DIY-project geleid door Pascal. Besloten werd om de bestaande mat zwarte tv-kast een indrukwekkende grenen houten omlijsting te geven. Dit is niet alleen budgetvriendelijk maar zorgt ook voor een unieke, persoonlijke touch in je interieur.

Een ombouw op maat

Het project begon met het op maat zagen van grenen timmerpaneel van 28 mm via OPMAATZAGEN.nl. Pascal heeft deze panelen gebruikt om de ombouw voor de tv-kast te creëren, wat resulteerde in een contrasterend en warm effect. De natuurlijke look van het grenen hout combineert prachtig met de strakke, donkere kleur van de kast.

De final-touch

Nadat het hout zorgvuldig op maat was gezaagd, ging Pascal aan de slag met de afwerking. De grenen omlijsting werd nauwkeurig rondom de kast geplaatst, waarbij elk detail zorgvuldig werd afgehandeld. Kijkend naar de uitstraling van het hout, met zijn natuurlijke nerven en knoesten, draagt elk paneel bij aan de karakteristieke en warme sfeer van het meubelstuk.

Een warme uitstraling

De combinatie van de warme houttinten met de mat zwarte kast geeft een nieuwe dimensie aan de ruimte, waarbij het een centrale rol inneemt in het interieurontwerp en bijdraagt aan een warme, gastvrije atmosfeer.

De voordelen van DIY

De flexibiliteit in maatvoering en keuzevrijheid in materialen zijn twee grote voordelen van het zelf maken van meubels zoals dit tv-meubel. Plus, het is een economische optie die de mogelijkheid biedt om creatief te zijn en iets te creëren dat exact aan jouw wensen voldoet.

De stijl van het project

Pascal's keuze voor grenen maakt het eindresultaat tijdloos en veelzijdig, passend bij diverse interieurstijlen, van modern tot landelijk. Met de afwerking van natuurlijke olie wordt de schoonheid van het hout benadrukt en krijgt de kast een beschermende laag die de levensduur verlengt.

Grenen timmerpaneel 28 mm

Het gebruik van grenen timmerpaneel 28 mm voor dit meubelstuk kent meerdere voordelen. Het grenen hout is duurzaam, makkelijk te bewerken en heeft een natuurlijke uitstraling die warmte en authenticiteit toevoegt aan elk project. Bovendien is het een relatief lichte houtsoort, wat het ideaal maakt voor interieurprojecten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pascal en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 208,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken