Meterkast ombouw op maat en diverse vensterbanken, door Julius

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Julius

Julius

NL

Makkelijk

1 minuut

Julius laat in dit DIY project zien hoe hij aan de slag is gegaan met 2 klussen. Hij heeft een ombouw voor zijn meterkast gemaakt en diverse vensterbanken op maat. Hiervoor heeft hij het zaagwerk online besteld; multiplex okoume watervast en multiplex populier. Lees meer over zijn ervaring en aanpak hieronder.

Omschrijving van Julius

Voor onze nieuwe aanbouw heb ik diverse materialen besteld bij deze handige online zagerij. Hiervan heb ik een tweede kleine meterkast gemaakt en verschillende vensterbanken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Meterkast: Voor de aanbouw heb ik een kleine meterkast gemaakt waarin zowel de vloerverwarmingverdeler als de elektra/internet zijn opgenomen in beide een apart compartiment. Het frame heb ik gemaakt van houten balken 44x69 met twee deuren van Multiplex . De deuren heb ik voorzien van grepen en sluiten met behulp van een dubbele magneetsluiting. De bovenzijde wordt afgedekt met een Multiplex plaat die gelijk is aan de nieuwe vensterbanken. Voor alle ramen van de aanbouw heb ik watervast Multiplex gebruikt. Bij de montage heb ik deze gesteld met vulplaatjes en verlijmd aan het kozijn met Hightack kit. Onderzijde opgevuld met pur.

Afmetingen van mijn DIY project

129,0 x 99,4 x 27,2 cm (meterkast)
Vensterbanken met verschillende lengtes en dieptes

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Julius en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 213,71


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken