Zelf in elkaar gezet: de zwarte inbouwkast van Elise

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Elise

Elise

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving

Een zwarte vakkenkast met twee dichte deuren met druksysteem inclusief spot. De kast staat in een ombouw die wij gemaakt hebben van https://www.opmaatzagen.nl/mdf-blank, zodat het een inbouwkast is.

Tip! Geen zin om te schilderen? Ga dan voor een kant-en-klare eiken zwarte kast, Ben jij op zoek naar een budget oplossing? Ga dan te werk zoals Elise dat deed en bestel de vakkenkast in MDF Blank en eiken dosse deurtjes. 

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben zowel de kast als het MDF voor de ombouw op maat laten zagen en online besteld. Als eerst hebben wij de kast in elkaar gezet, vervolgens hebben wij de kast geplamuurd en glad geschuurd. De kast is daarna drie keer zwart geverfd. Tot slot hebben wij een zwarte spot in het grootste vak van de kast gemonteerd.

Een deel van de ombouw was al verstek gezaagd. Dit hebben wij gelijmd. Vervolgens hebben wij hout op de muur bevestigd en daar de ombouw aan vast gemonteerd. Daarna hebben wij de ombouw geplamuurd en geschuurd en vervolgens meerdere keren wit geverfd, zoals de muren er naast.

Tot slot is de kast in de ombouw geschoven, de spot aangesloten en de kast vastgezet aan de muur.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Hoogte: 265,0 cm
Breedte: 94,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Elise en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 51,05


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken