Vervaardiging van een MTL 46 subwoofer, door Alexandre

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Alexandre

Alexandre

FR

Makkelijk

1 minuut

Om mijn twee monitoren die enige tijd geleden zijn gemaakt te begeleiden, is hier de fabricage van een gedetailleerde subwoofer in een paar stappen, waardoor ik nu een gebalanceerd en krachtig geluidssysteem kan verkrijgen dat binnenshuis maar ook tijdens 'evenementen' kan worden gebruikt.

Ik wilde mijn twee hoofden in stereo begeleiden met een goede bas. Dus koos ik voor de MTL 46. Dit plan is gratis toegankelijk, ik heb de diagrammen op een speciaal forum gekregen en vervolgens aangepast. Vervaardigd in CP18 berken. Alle uitsparingen gemaakt door TOSIZE. Toen het hout eenmaal was ontvangen en gesneden, was het enige grote werk aan het hout dat ik moest doen de vervaardiging van de versterking van de ventilatieopening aan de voorkant en de installatie van de verschillende elementen van de doos (handvat, aansluiting, bedrading, schilderen, afwerkingen ...). Daarna bleef er bijna niets anders over dan het geheel in elkaar te zetten en mijn persoonlijke toets toe te voegen om de doos te homogeniseren met de rest van mijn installatie.

± 55 x 76 x 60 [cm]

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken