De ensuite weer in ere hersteld, door Jan Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan Willem

Jan Willem

NL

Uitdagend

1 minuut

Omschrijving

Dit is de restauratie van de ensuite kast. De gehele kast bestond niet meer. Op verzoek van de klant de kast met deur gemaakt en een bijpassende deur voor de slaapkamer.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

In eerste instantie op werkbezoek bij de klant. Zij wilde graag weer een ensuite hebben. Eerst de tekening voor de deuren en de kasten gemaakt. Daarna het materiaal besteld. De panelen en lijsten op de beoogde deuren verlijmd. Met kwartrondjes in het verstek de duivenjagers gecreëerd. Daarna het geheel gefreesd en opgewerkt. De kast en de deuren twee keer in de lak gezet (tussentijds licht opgeschuurd) met Flexa Strak in de lak. Scharnieren en deurbeslag van te voren ingefreesd. Het geheel geplaatst bij een zeer tevreden klant.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Deur slaapkamer 83,0 cm bij 210,5 cm
Kast 209,5 cm
Deur kast 88,0 cm bij 207,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 628,20


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken