Deuren voor PAX kledingkast van Underlayment Fins Vuren, door Daniel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Daniel

Daniel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Daniel

Het project bestond uit het verbeteren van mijn IKEA PAX kast door het toevoegen van op maat gemaakte deuren. Deze nieuwe deuren zorgen niet alleen voor een frisse uitstraling, maar geven ook een uniek tintje aan het ontwerp van de kast. Door te kiezen voor underlayment kreeg ik een moderne en minimalistische look die perfect aansloot bij de algemene stijl van mijn ruimte, terwijl het budget zeer beperkt bleef. Dankzij deze upgrade kon ik mijn kast personaliseren en omtoveren tot een functionele en visueel aantrekkelijke opbergoplossing op maat van mijn behoeften en voorkeuren.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Aangepaste deuren installeren voor mijn IKEA PAX kledingkast was een eenvoudig proces. Eerst heb ik de kastopeningen nauwkeurig opgemeten. Daarna heb ik platen van Underlayment Fins Vuren van 18 mm dikte op maat laten zagen. Nadat ik IKEA scharnieren aan de deuren had bevestigd, heb ik ze uitgelijnd met het kastframe en stevig vastgemaakt. Tot slot heb ik gaten gemaakt om als handgrepen te dienen. Het resultaat? Een gepersonaliseerde kastupgrade die er geweldig uitziet en perfect past.

Afmetingen van mijn DIY project

250,0 x 240,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 348,62


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken