Keuken van watervast MDF, door Nino

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nino

Nino

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een geheel nieuw keukenblok met 6 lades en ruimte voor inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afvalbak, oven en wasmachine. Boven het keukenblok zitten bovenkasten die doorlopen tot het plafond met veel opbergruimte en een ingebouwde afzuigkap. Tegenover het keukenblok is een kastenwand gemaakt tot aan het plafond. Hier is ook ruimte voor inbouwapparatuur zoals een koelkast/vriezer.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb van te voren een indeling gemaakt voor inbouwapparatuur, waterleidingen/afvoer, elektra en ventilatie/luchtafvoer. Na het plaatsen van een waterpas sokkel kon ik een bestellijst gaan maken voor alle kasten. Voor de indeling heb ik onderop veel lades gemaakt en boven kastruimte met planken. Het was handig om alles te bestellen via op maatzagen. Het scheelt veel zaagwerk en omdat alles zeer nauwkeurig is zorgt het voor een mooi eindresultaat. Het keukenblad bestaat uit twee op elkaar gelijmde/geschroefde platen watervast MDF wat verder kan worden afgewerkt met betonstuc.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

300,0 cm x 75,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Nino en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.417,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken