Thuiswinkel Waarborg

Keuken van watervast MDF, door Nino

Keuken van watervast MDF, door Nino
Keuken van watervast MDF, door Nino
Keuken van watervast MDF, door Nino
Keuken van watervast MDF, door Nino

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Een geheel nieuw keukenblok met 6 lades en ruimte voor inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, afvalbak, oven en wasmachine. Boven het keukenblok zitten bovenkasten die doorlopen tot het plafond met veel opbergruimte en een ingebouwde afzuigkap. Tegenover het keukenblok is een kastenwand gemaakt tot aan het plafond. Hier is ook ruimte voor inbouwapparatuur zoals een koelkast/vriezer.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik heb van te voren een indeling gemaakt voor inbouwapparatuur, waterleidingen/afvoer, elektra en ventilatie/luchtafvoer. Na het plaatsen van een waterpas sokkel kon ik een bestellijst gaan maken voor alle kasten. Voor de indeling heb ik onderop veel lades gemaakt en boven kastruimte met planken. Het was handig om alles te bestellen via op maatzagen. Het scheelt veel zaagwerk en omdat alles zeer nauwkeurig is zorgt het voor een mooi eindresultaat. Het keukenblad bestaat uit twee op elkaar gelijmde/geschroefde platen watervast MDF wat verder kan worden afgewerkt met betonstuc.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

300,0 cm x 75,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Het was handig om alles te bestellen via OPMAATZAGEN.nl. Het scheelt veel zaagwerk en omdat alles zeer nauwkeurig is zorgt het voor een mooi eindresultaat.

Geen resultaten gevonden