Zolderkast van Underlayment Fins Vuren, door Biem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Biem

Biem

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Samenvatting

Biem heeft zelf een robuuste zolderkast gemaakt van Fins vuren met door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd plaatmateriaal. Zelf heeft hij er ook zwarte scharnieren aan vast gemonteerd, zodat de zolderkast ook een stoere uitstraling heeft. Lees hier Biem zijn aanpak!

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Schuine kast en knieschot van Underlayment Fins Vuren gemaakt met zwarte heng scharnieren en zwarte handgrepen. Meeste vooraf ingemeten en besteld. Paar delen moeten bijschaven omdat de vloer niet helemaal egaal is. Om het af te maken heb ik nog magneet snappers achter de deurtjes geplaatst zodat deze dicht blijven. Ik heb gekozen voor Underlayment Fins Vuren omdat het scheelt in de afwerking en het een mooie kleur is die robuust en stoer overkomt. Daarnaast is het makkelijk verwerkbaar. Uiteindelijk een vloer gekozen die erbij past. Voor de zwarte schroeven heb ik snelbouw schroeven gepakt met kruiskop. Ik heb nog geen slotbouten erin verwerkt, hierover twijfel ik nog.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Biem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 116,96


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken