Op maat gemaakte MDF basreflexbox, van Engelbert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Engelbert

Engelbert

DE

Gemiddeld

1 minuut

Maak net als Engelbert een basbox op maat voor de ultieme geluidservaring in je huiskamer of (geluids)studio. Met het op maat gezaagde materiaal van OPMAATZAGEN.nl maakt u snel en eenvoudig een klankkast op maat. Dit is heel praktisch.

Beschrijving door Engelbert

Als u op zoek bent naar een passieve subwoofer voor lage frequenties, zijn de producten die op de markt verkrijgbaar zijn zeldzaam en erg duur. Dus besloot ik het zelf te bouwen.

Hoe ik dit project heb gedaan

Eerst werd de beschikbare ruimte voor het opstellen van de subwoofers gemeten. Op basis van deze afmetingen is een ontwerp van de luidspreker gemaakt. Ik heb de benodigde afzonderlijke MDF-onderdelen besteld bij OPMAATZAGEN.nl en heb ze snel ontvangen. De onderdelen van de subwoofer zijn aan elkaar geschroefd, op plaatsen gefreesd en het gat voor de luidspreker is uitgesneden en geschuurd. De behuizing werd vervolgens geverfd met structuurverf. Tenslotte werd de luidspreker in de behuizing geïnstalleerd, bedraad en aangesloten op de eindversterker. Ik heb nu dus twee luidsprekers die precies aan mijn wensen voldoen en bovendien aanzienlijk goedkoper zijn dan vergelijkbare producten op de markt.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

B x D x H: 900 mm x 650 mm x 600 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Engelbert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 357,22


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken