Ombouw schouw van zwart MDF, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een ombouw op maat gezaagd voor een schouw bij een kachel gemaakt van zwart mdf. En erna gelakt met matte lak. Ben blij met het resultaat.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Op maat laten Zagen door OPMAATZAGEN.nl bij ontvangst gelijmd met kit en de muur gevuld met flex muurvuller. Even laten drogen Mat gelakt met lak van farrow en bone. Lak droogde trouwens niet snel. Het MDF zuigt wel, had het moeten voorbehandelen. Kan ook aan de verf liggen. Verder kleine tegeltjes er in geregeld. Mooie glanzende. Tevreden over het resultaat en de snelle service van opmaatzagen.nl en ook de precieze maatvoering. Volgende keer weer.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

110,0 cm x 90,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 90,90


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken